Kas mes esame?

SMARTON SISTEMOS

Adresas: Kalvarijų g. 1, Vilnius, LT- 09310, Lietuva

Pasiteirauti: Tel: (+370) 698 25157 el. paštas: apskaitau@smarton.app

Slapukai

Jei apsilankysite mūsų prisijungimo puslapyje, nustatysime laikiną slapuką, kad nustatytų, ar jūsų naršyklė priima slapukus. Šiame slapuke nėra asmeninių duomenų ir jis pašalinamas, kai uždarote naršyklę.

Įterptas turinys iš kitų svetainių

Šios svetainės straipsniuose gali būti įterpto turinio (pvz., vaizdo įrašų, vaizdų, straipsnių ir kt.). Įterptas turinys iš kitų svetainių elgiasi taip, lyg lankytojas būtų apsilankęs kitoje svetainėje. Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimą ir stebėti jūsų sąveiką su tuo įterptu turiniu, įskaitant sąveikos su įterptu turiniu stebėjimą, jei turite paskyrą ir esate prisijungę prie tos svetainės.

Su kuo dalijamės jūsų duomenimis

Jei paprašysite iš naujo nustatyti slaptažodį, jūsų IP adresas bus įtrauktas į atkūrimo el. laišką.

Kiek laiko saugome jūsų duomenis

Asmeninę informaciją, kurią pateikia mūsų svetainėje užsiregistravę vartotojai (jei yra), saugome savo vartotojų profiliuose. Visi vartotojai gali bet kada matyti, redaguoti arba ištrinti savo asmeninę informaciją (išskyrus atvejus, kai negali pakeisti savo vartotojo vardo). Svetainės administratoriai taip pat gali matyti ir redaguoti šią informaciją.

Kokias teises turite į savo duomenis?

Jei turite paskyrą šioje svetainėje arba palikote komentarų, galite prašyti gauti eksportuotą mūsų turimų asmens duomenų failą, įskaitant visus jūsų pateiktus duomenis. Taip pat galite prašyti, kad ištrintume visus turimus asmeninius duomenis apie jus. Tai neapima jokių duomenų, kuriuos privalome saugoti administraciniais, teisiniais ar saugumo tikslais.

Kur siunčiami jūsų duomenys?

Automatinė šlamšto aptikimo paslauga gali patikrinti lankytojų komentarus.